Zaanse Duivensport, Z.C.C.

U bevindt zich hier:  Home > Foto's Kampioenendag 2018

Nieuwe opzet ZCC kampioenendag groot succes !

Dat het tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend is dat een kampioenendag druk wordt bezocht mag duidelijk zijn. Daarom wilde het ZCC bestuur een nieuwe opzet van de huldiging het moest een dag worden voor iedereen en dus niet alleen voor de duivenmelker.

Om tien uur gingen de deuren open en het stroomde meteen vol met zowel dames als heren.

Er was koffie met wat lekkers en de dames keken zomaar een keer mee hoe de duiven van hun echtgenoot in de kooien werden gezet. Om elf uur gingen de dames die zich voor de workshop hadden aangemeld richting het clubgebouw van de Koerier waar de tafels al vol stonden met materialen om een schitteren bloemstuk te maken.  Bij Zaanstreek Noord begon op dat moment de duivenkeuring met Gert-Jan Beute . Een 50 tal duiven moesten door deze enorme spraakwaterval binnen 2 uur gekeurd worden wat uiteraard niet lukte. Bij elke duif wist Gert-Jan wel een verhaal te vertellen zodat dit bijna een uur uitliep. Ook de dames bleken iets meer tijd nodig te hebben maar om 14.00 uur begon iedereen toch aan een geweldig koud buffet verzorgt door Bolleke de Beer uit Zaandam.

Na het buffet moesten de kampioenen worden gehuldigd en ook hier had het bestuur een nieuwe opzet voor bedacht. Geen langdradige huldiging maar een terugblik op het seizoen waarbij alle eerste prijswinnaars nog eens genoemd werden. En voor sommige indrukwekkende overwinningen gingen in de hele zaal de handjes op elkaar.

Daarna gingen eerst alle kampioenen van de B op de foto en ook de kampioenen van de A poule moesten daarna met diploma op de gevoelige plaat.

Ook de tombola was weer een succes met als klap op de vuurpijl de gratis ronde met als hoofdprijs een geweldige levensmiddelenmand. Terplekke werd bedacht dat op het eerste lot dat getrokken zou worden NIETS valt ! Cor Kroon was de gelukkige die NIETS won . Er werd hier zo om gelachen in de zaal (ook door Cor zelf) dat ik niet eens weet wie de mand wel heeft gewonnen.

Kortom een zeer geslaagde dag waar iedereen met plezier op terug kan kijken.

Zie de foto’s van Marit Kramer.

Bestuur ZCC.

 

CMSimple plugin: Gallery Collection Image Album
© simpleSolutions

« vorige top

Nieuws

 

16 maart 2019

Vanaf vandaag is de voor-verkoping gestart op G.P.S. voor de Z.C.C.-verkoping welke wordt gehouden vrijdag 22 maart a.s.. U surft naar de 17 kopen via onderstaande link:

https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u

De voor-verkoping loopt van 16 t/m 21 maart. Eindverkoop staat gepland in de zaal (p.v. De Postduif, Wormerveer) op 22 maart a.s. vanaf 22.15u.

 

27 februari 2019

UITNODIGING

Beste spelers binnen de ZCC,

Binnenkort start seizoen 2019. De ZCC wil graag van start gaan met een gezellige avond op vrijdag 22 maart a.s. in het clubgebouw van p.v. De Postduif, Noordsterweg 10 in Wormerveer.

De zaal is open vanaf 19.30u. Vrij toegankelijk, iedereen is welkom! Tijdens deze avond zal Willem Mulder uit Odoorn, Drenthe een presentatie geven over de voorbereiding op het seizoen en het vliegseizoen. Willem is adviseur bij Matador, voedingsdeskundige en daarnaast dagfondliefhebber spelend onder de naam comb. Snijder-Mulder uit Vries, afdeling 10. Tevens schrijft hij al jaren columns binnen de duivensport, ondermeer in 'Het Spoor der Kampioenen'. Hiernaast kunt u rekenen op een tombola en een verkoping van 20 jonge duiven van de topspelers van de ZCC. Deze verkoping zal van 16 t/m 21 maart a.s. via GPS Auctions lopen. Eindverkoop vindt plaats in de zaal op vrijdag 22 maart. 

Tot ziens op vrijdagavond 22 maart a.s.!

Bestuur ZCC

 

24 Januari 2019

Voorlopige Indeling Nieuwe Competitie !!!!!
In het seizoen 2019 gaan wij als ZCC de competitie op een andere manier invullen.
Wij gaan spelen voor de Kampioenschappen,De Superjaarling en de Attracties
in een Eredivisie en een Eerste divisie.
Dit zal los staan van de derby vluchten waarbij de duiven ingetekend moeten worden.
De voorlopige namen van de mensen die gaan spelen in de Eredivisie zijn:

Comb J & J Kaman                    A.Kat & Zn
Comb Moes                                R.Faber
M & M Kramer                            B.Braspenning
Team Kramer-Hsu                      M.Braspenning
M. Kroon                                     P.Jongsma
C.M Kroon                                   J.Kuyzer
A. Brak                                        N.de Jong
S. Bierlee                                    Comb Panhuis
D. Kaayk                                     G.S Dekker
G.A Tichelaar jr                           Comb Jansen/Smit

De overige leden spelen automatisch in de Eerste divisie.
Er gaat gespeeld worden volgens een promotie degradatie systeem.

Sponsors


 

CMSimple plugin: Newsbox Rotator
© simpleSolutions

Handige links


Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Inloggen