Zaanse Duivensport, Z.C.C.

U bevindt zich hier:  Home > Specials

Specials

DE ZCC ORGANISEERT IN 2019

DE ATTRACTIEVLUCHTEN
Evenals vorige jaren kan er weer ingeschreven worden op de attracties op alle vluchten van zowel de Ere- als de Eerste divisie. Van iedere deenemer tellen elke vlucht de bovenste 5 getekenden. Voor elke divisie is er 1 attractie voor de eerste deelnemer. Voor de overnachtvluchten is er een attractieprijs voor de eerste en laatste liefhebber. Deelname voor alle vluchten tezamen: 20 euro. Attractie-deelnemers mogen gratis meedoen met de competitie.

SUPERJAARLING.
Inschrijvingen via de verenigingssecretariaten vóór 19 april indienen bij het ZCC-secretariaat.

Elke liefhebber die deelneemt een de attractieprijzen kan gratis twee jaarlingen inschrijven. Ere- en Eerste divisie apart! De jaarling die in de eindstand Duifkampioen-Generaal als beste van de ingeschreven duiven uit de bus komt, en geen andere jaarling boven zich heeft staan en bij de bovenste 5 kampioensduiven staat is winnaar van de prijs van 250 euro. Indien deze prijs niet kan worden uitgereikt, hoogt de prijs jaarlijks op met een bedrag van 100 euro. Voor het jaar 2019 bedraagt de prijs 350 euro.

DE ZCC-WISSELBOKAAL
Ter ere van allen die de ZCC oprichtten op 23 april 1931 en allen die later hun gewaardeerde bijdrage aan de organisatie leverden. De wisselprijs wordt vervlogen op zaterdag 4 mei, Vitesse vlucht (losplaats volgt) en is voor de snelste duif uit het concours (totaal Ere- en Eerste-divisie). Geen inschrijving nodig.

DE JAARLINGENDERBY
De jaarlingenderby wordt gehouden op zaterdag 18 mei, Midfond vlucht (losplaats volgt). Aantal in te schrijven duiven onbeperkt, als het maar jaarlingen zijn. Inleg 50 cent per duif. Inschrijving via verenigingssecretariaat uiterlijk 17 mei. Prijzen gaan af in 50 % - 30% - 20% van de inleg. Ere- en Eerste divisie APART.

FOND-BOKAAL
Is dit jaar voor de winnaar van Pithiviers, zaterdag 25 mei. Deelname gratis. Inschrijven niet nodig.
 
DE WAARDEBONNEN-VLUCHT
Op de eerste jongeduivenvlucht zaterdag 15 juni vanuit Roosendaal worden WAARDEBONNEN vervlogen t.w.v. de inleg. Inschrijving bij de verenigingssecretariaten uiterlijk 14 juni. Winnaar komt uit de totaaluitslag. Aantal in te schrijven duiven onbeperkt, 50 ct per duif.

DE DERBY JONGE DUIVEN
Wordt gehouden op de derde jongeduivenvlucht, 29 juni (losplaats volgt). Prijzen gaan af in 50 % - 30% - 20% van de inleg. Ere- en Eerste divisie APART. Inleg 50 cent. Aantal in te schrijven duiven onbeperkt. Intekenlijsten via de verenigingssecretariaten insturen uiterlijk 28 juni.

Alles op een rijtje:
13 april:   Attractie-inschrijvingen naar ZCC-secr.
19 april:   Inschrijvingen Superjaarling bij ZCC-secr. inleveren
4 mei:      ZCC-bokaal, Vitesse vlucht 
18 mei:    Jaarlingenderby Midfond vlucht
25 mei:    Fond-bokaal v.a. Pithiviers
15 juni:    Waardebonnen-vlucht jonge duiven Roosendaal
29 juni:    Derby jonge duiven vlucht 

Bij niet doorgaan van een lossing, wordt de wedstrijd gehouden op de eerstvolgende vlucht in dezelfde afstandscategorie.

« vorige top volgende »

Nieuws

21 juli 2019

GOUDEN RINGEN RACE 2019 / 2020

Nadat de Z.C.C.-attractie's van 2019 zijn vervlogen, is het de beurt aan de 'Gouden Ringen Race's 2019'. De eerstvolgende jonge duiven vluchten zijn aangewezen voor deze competitie:

Peronne - 10 augustus 2019

Morlincourt - 17 augustus 2019

Voor meer informatie voor het lopend en komend seizoen, klik op:

Gouden Ringen Race 2019/2020

Veel plezier en succes de komende weken met uw duivenspel!

Namens de organisatie,

Gerard Dekker en Cor Kroon

 

21 juli 2019

Z.C.C. - Super Jaarling competitie 2019. Tot op heden heeft zich nog geen jaarling, aangewezen door Z.C.C.-ers tijdens de Beute-keuring/kampioenendag 2018, in het Z.C.C. samenspel genesteld bij de eerste 20 in het klassement Duifkampioen-Generaal. Een tussenstand kan derhalve door de Z.C.C. niet worden gemeld. Het is seizoen loopt nog, we wachten dus rustig af. Mocht de prijzenpot dit jaar niet uitgereikt kunnen worden, dan zal er e. 100,- aan de pot worden toegevoegd voor seizoen 2019/2020.

Voorts bericht de Z.C.C. dat de 'aanwijsprocedure' alsmede het 'aantal' aan te wijzen jaarlingen voor het seizoen 2019/2020 tijdens de voorjaarsvergadering opnieuw zal worden beoordeeld en vastgesteld. Voorstellen hiertoe kunnen de verenigingen indienen per mail bij Marit Kramer.

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponsors


 

CMSimple plugin: Newsbox Rotator
© simpleSolutions

Handige links


Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Inloggen