Zaanse Duivensport, Z.C.C.

U bevindt zich hier:  Home > Specials

Specials

DE ZCC ORGANISEERT IN 2019

DE ATTRACTIEVLUCHTEN
Evenals vorige jaren kan er weer ingeschreven worden op de attracties op alle vluchten van zowel de Ere- als de Eerste divisie. Van iedere deenemer tellen elke vlucht de bovenste 5 getekenden. Voor elke divisie is er 1 attractie voor de eerste deelnemer. Voor de overnachtvluchten is er een attractieprijs voor de eerste en laatste liefhebber. Deelname voor alle vluchten tezamen: 20 euro. Attractie-deelnemers mogen gratis meedoen met de competitie.

SUPERJAARLING.
Inschrijvingen via de verenigingssecretariaten vóór 19 april indienen bij het ZCC-secretariaat.

Elke liefhebber die deelneemt een de attractieprijzen kan gratis twee jaarlingen inschrijven. Ere- en Eerste divisie apart! De jaarling die in de eindstand Duifkampioen-Generaal als beste van de ingeschreven duiven uit de bus komt, en geen andere jaarling boven zich heeft staan en bij de bovenste 5 kampioensduiven staat is winnaar van de prijs van 250 euro. Indien deze prijs niet kan worden uitgereikt, hoogt de prijs jaarlijks op met een bedrag van 100 euro. Voor het jaar 2019 bedraagt de prijs 350 euro.

DE ZCC-WISSELBOKAAL
Ter ere van allen die de ZCC oprichtten op 23 april 1931 en allen die later hun gewaardeerde bijdrage aan de organisatie leverden. De wisselprijs wordt vervlogen op zaterdag 4 mei, Vitesse vlucht (losplaats volgt) en is voor de snelste duif uit het concours (totaal Ere- en Eerste-divisie). Geen inschrijving nodig.

DE JAARLINGENDERBY
De jaarlingenderby wordt gehouden op zaterdag 18 mei, Midfond vlucht (losplaats volgt). Aantal in te schrijven duiven onbeperkt, als het maar jaarlingen zijn. Inleg 50 cent per duif. Inschrijving via verenigingssecretariaat uiterlijk 17 mei. Prijzen gaan af in 50 % - 30% - 20% van de inleg. Ere- en Eerste divisie APART.

FOND-BOKAAL
Is dit jaar voor de winnaar van Pithiviers, zaterdag 25 mei. Deelname gratis. Inschrijven niet nodig.
 
DE WAARDEBONNEN-VLUCHT
Op de eerste jongeduivenvlucht zaterdag 15 juni vanuit Roosendaal worden WAARDEBONNEN vervlogen t.w.v. de inleg. Inschrijving bij de verenigingssecretariaten uiterlijk 14 juni. Winnaar komt uit de totaaluitslag. Aantal in te schrijven duiven onbeperkt, 50 ct per duif.

DE DERBY JONGE DUIVEN
Wordt gehouden op de derde jongeduivenvlucht, 29 juni (losplaats volgt). Prijzen gaan af in 50 % - 30% - 20% van de inleg. Ere- en Eerste divisie APART. Inleg 50 cent. Aantal in te schrijven duiven onbeperkt. Intekenlijsten via de verenigingssecretariaten insturen uiterlijk 28 juni.

Alles op een rijtje:
13 april:   Attractie-inschrijvingen naar ZCC-secr.
19 april:   Inschrijvingen Superjaarling bij ZCC-secr. inleveren
4 mei:      ZCC-bokaal, Vitesse vlucht 
18 mei:    Jaarlingenderby Midfond vlucht
25 mei:    Fond-bokaal v.a. Pithiviers
15 juni:    Waardebonnen-vlucht jonge duiven Roosendaal
29 juni:    Derby jonge duiven vlucht 

Bij niet doorgaan van een lossing, wordt de wedstrijd gehouden op de eerstvolgende vlucht in dezelfde afstandscategorie.

« vorige top volgende »

Nieuws

18 november 2019
Jaarlijkse feestelijke activiteiten verenigingen
 
p.v. De Postduif
zaterdag 21 december - Tentoonstelling
Aanvang: 19.30u
Tentoonstelling + Open keuring Jos Evers +
bonnenverkoop (start op GPS vanaf 9 december)
 
---------------------------------------------

18 november 2019

Namens de organisatie van de Gouden Ringen Races hierbij een uitnodiging voor de feestelijke prijsuitreiking op
zaterdag 4 januari 2020 tussen 17.00u - 22.00u in p.v. Zaanstreek-Noord.
Schrijf je nu in voor de Gouden Ringen Races 2020! En strijd mee om aantrekkelijke geldprijzen. Hier vind je alle informatie:
Uiterste inschrijfdatum is 15 december 2019, contactpersoon is Cor Kroon.
Namens de organisatie van de Gouden Ringen Races,
Cor Kroon
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponsors


 

Handige links


Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Inloggen